Home > Limbourgeois > Vol huis bij uitreiking Ambiorix Award aan Bioracer

Vol huis bij uitreiking Ambiorix Award aan Bioracer

Auteur: Jempi Welkenhuyzen

De drukbezochte jaarvergadering van de werkgeversorganisatie VKW Limburg – waarbij meer dan 2000 eindbeslissers van bedrijven zijn aangesloten stond dit keer helemaal in het teken van 30 jaar Ambiorixprijs.

Deze prestigieuze award wordt jaarlijks uitgereikt aan een Top 500-bedrijf in Belgisch Limburg, dat uitblinkt in kwalitatief en kwantitatief ondernemerschap. Dit jaar ging de prijs Bioracer (Fashion for Cycling) uit Tessenderlo. Het bedrijf brengt innovatieve sportkleding op de markt. Het telt een 75- medewerkers in België, maar heeft daarnaast nog eens 385 personeelsleden in Oost-Europa. Sinds kort is Bioracer ook actief in Columbia.

Bioracer levert onder andere de kleding voor de nationale wielerploegen van België, Nederland en Duitsland. Het bedrijf realiseerde vorig jaar een omzet van ruim 25,5 miljoen euro.  Een nieuwe uitdaging vormen de Olympische Spelen in Tokio volgend jaar, want ook de Aziatische markt wacht. 

Fotografie: Ronnie Vanthienen

_____________________________________
Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu