Home > Society > Laatste kaartjes: Chapeau Invitational Golf Tournament

Laatste kaartjes: Chapeau Invitational Golf Tournament

Op dinsdag 3 augustus 2021 vindt bij de Koninklijke Limburg Golfclub in Houthalen de 2e editie van het Chapeau Invitational Golf Tournament plaats. Het golfevenement, dat in 2019 voor de eerste keer werd plaats vond, is een exclusief en kwalitatief golftoernooi voor directieleden en managers uit het Belgisch en Nederlands Limburgse bedrijfsleven, georganiseerd door Oostwegel Collection, Veza Vastgoed en Chapeau Magazine.

Golfen, netwerken, culinair genieten en vooral veel plezier beleven zijn de hoofdingrediënten van deze dag. Zo wordt er gedurende de dag, die start om 08.45 en eindigt met een prijsuitreiking om 19.00, per flight Texas Scramble gespeeld, een spelvorm waarbij 3 afslagen per deelnemer verplicht zijn. Na afloop van het golfen, wordt er vanaf 14.00 geborreld in het clubhuis en sluit het gezelschap om 16.30 aan voor een borrel en bbq op het terras van Château St. Gerlach.

Van de in totaal 72 inschrijvingen zijn nog een aantal plekken beschikbaar, dus heb jij zin in een dag vol golf, culinair genot en netwerken? Meld je dan aan via info@vezavastgoed.nl. Kaartjes kosten 300 euro per koppel (all incl, excl btw)

Het Chapeau Invitational Golf Tournament wordt mede mogelijk gemaakt door Vlaid, AIX, Spreksel advocaten, Tijs & Cyril makelaardij en Paulussen Advocaten

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.