Home > Mode en Beauty > Wie het schoentje past, trekke het aan!

Wie het schoentje past, trekke het aan!

Auteur: Cynthia Reekmans

Er wordt wel eens gezegd dat wie mooi wil zijn pijn moet lijden. Soms klopt dat, maar sinds ik de schoenen van Mon Shoe in Westerlo ontdekt heb, geldt dat gezegde niet meer. Althans niet voor mij en voor mijn voeten. Aangezien ik vaak de hele dag opnames heb, of avondenlang op het podium sta, had ik vroeger vaak last van pijnlijke voeten. En dat had vaak te maken met de schoenen die ik droeg. Ze waren klein, te groot, hadden de verkeerde zool… noem maar op.

Een aantal maanden geleden, ontdekte ik voetcentrum Mon Shoe in Westerlo. ,,Met onze schoenen heb je nooit meer pijnlijke voeten,” zei de verkoopster. Eerst dacht ik dat het een marketingstunt was, maar toen ik de schoenen ging dragen, merkte ik dat ik uren kon rondlopen, zonder pijnlijke voeten of tenen. Halleluja!

  

  

Het geheim achter deze schoenen is Nathalie, de eigenaresse van Mon Shoe. Zij is een gespecialiseerde voettherapeute en weet als geen ander welke schoenen en vooral welke merken geschikt zijn voor welke voeten. Nathalie is geboren tussen de schoenen, want al meer dan zeventig jaar legt deze schoenenzaak haar focus op comfort en pasvorm, en dat zelfs voor de moeilijkste voeten. Je kunt er terecht voor een klassieke pedicure, maar ook voor een curatieve en hygiënische voetverzorging met podologische technieken. Ze maken hier zelfs schoenzolen, aangepast aan ieders voeten.

  

  

Als je aan moeilijke voeten denkt, denk je vaak meteen aan klompschoenen en minder mooie varianten van de traditionele schoenen. Dankzij de technologie en professionaliteit van dit voetcentrum, kun je ook met moeilijke voeten trendy voor de dag komen. Sinds ik de schoenen van Peter Kaiser, Gabor, Mephisto en Ted Baker heb ontdekt, ben ik ervan overtuigd dat iedereen zonder pijn de hele dag kan rondlopen op deze mooie en comfy schoenen.

Meer info: www.monshoe.be

Fotografie: Tania Huypens 

_______________________

Abonneer je op Chapeau Magazine
Sluit nu een jaarabonnement af voor slechts €29,50 en ontvang vele extra’s -> meer info <

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu