Home > Kunst en Cultuur > TEFAF experimenteert in New York

TEFAF experimenteert in New York

De beurs TEFAF New York Fall is van start gegaan met een opvallend concept. In de historische kamers op de bovenverdieping van de Armory, de hal waar de beurs wordt gehouden, exposeren diverse kunsthandelaren gezamenlijk. Ze brengen daar heel uiteenlopende kunst bij elkaar.

Zo is er een gezamenlijke presentatie van Colnagi, die gespecialiseerd is in oude meesters, met de handelaar in moderne kunst Ben Brown.

Paul Smeets, ook oude meesters, presenteert zich samen met Van de Weghe Fine Art, die moderne kunst brengt.

Verder is een samenwerking tussen Anne-Sophie Duval en Almine Rech, waarbij Franse Art Deco gecombineerd wordt met werken van Picasso.

Volgens Patrick van Maris, CEO van TEFAF, past dit in de strategie van de organisatie om nieuwe experimenten aan te gaan. „Op die manier blijven we de verzamelaars en bezoekers verrassen.”

Tefaf NY Fall duurt nog tot en met dinsdag 5 november. In mei organiseert TEFAF in dezelfde Armory TEFAF NY Spring. En in maart wordt zoals gewoonlijk TEFAF Maastricht in het MECC gehouden. Dat is de moederbeurs, die vele malen groter is dan de beurs in New York.

Foto’s  Kirsten Chilstrom en Mark Niedermann

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu