Home > Kunst en Cultuur > MAX Art & Fashion exposeert werk Marie-Claire Greve

MAX Art & Fashion exposeert werk Marie-Claire Greve

De Maastrichtse modezaak MAX Art & Fashion pakt vanaf 6 maart – op de dag van de start van TEFAF, de grootste en belangrijkste kunstbeurs ter wereld – uit met een expositie die is gewijd aan de prijswinnende fotografe Marie-Claire Greve. Zij staat bekend om haar nieuwe kijk op de natuur. Daarnaast viert de modeboetiek de komst van twee nieuwe merken. Bezoekers kunnen op 6 maart een middag vol natuur, inspiratie, passie, schoonheid en verrassingen verwachten.

Kunst is onmisbaar
Kunst geeft volgens eigenaresse MAX Art & Fashion Sheila Oroschin een extra dimensie aan de boetiek. ,,Kunst is voor ons essentieel. Het verrijkt, geeft nieuwe perspectieven, laat de kijker denken, voelen en even stilstaan bij datgene wat ze in een kunstwerk terugziet – of het nou om fotografie, schilderijen of beelden gaat.”

Expositie Marie-Claire Greve
Bij MAX Art & Fashion zijn ze dan ook vereerd dat ze de opening van de tentoonstelling van Marie-Claire Greve mogen hosten. Sheila: ,,Haar beelden zijn adembenemend mooi en geven een nieuwe kijk op de natuur door haar verassende en abstracte perspectief. Marie-Claire zegt zelf dat ze er bewust voor kiest om de natuur op een mooie wijze vast te leggen. Op een dusdanige wijze dat je zorg wilt dragen voor dat wat je ziet, vanuit de gedachte dat het de moeite waard is er voorzichtig mee om te gaan. En dát is natuurlijk geheel in de geest van onze tijd.” De fotografe is tijdens de opening aanwezig om te vertellen over de achtergrond van haar werk. En neemt bezoekers mee op reis.

Nog meer kunst
Aansluitend op de natuurlijk beelden van Marie-Claire exposeert MAX Art & Fashion nog een stuk ‘natuur’, namelijk de appels van de Royal Blue Collection. Een initiatief van interieurarchitect en kunstliefhebber Sabine Struycken. ,,Geïnspireerd door de appel, het symbool van de aarde, creëert zij Delftsblauwe kunstvoorwerpen van de allerhoogste kwaliteit in samenwerking met het vermaarde Royal Delft”, legt Sheila uit.

Twee nieuwe merken
,,In het verlengde van de visie van Marie-Claire lanceren we twee nieuwe merken”, aldus Sheila. ,,Beide werken met natuurlijke materialen. Bovendien zijn ze duurzaam en in Europa geproduceerd. Wat misschien nog belangrijker is voor ons, is dat beide merken familiebedrijven zijn, die al generaties lang met de grootste zorg hun producten maken. Kortom een bijzondere middag bomvol inspiratie.”

Wanneer: Vrijdag 6 maart
Tijd: 16.00-18.00 uur
Locatie: MAX Arts & Fashion

Hoogbrugstraat 69, Maastricht (NL) – maxmaastricht.nl

 

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu