Home > Geen categorie > Affordable Art Fair Maastricht

Affordable Art Fair Maastricht

Affordable Art Fair komt na een geslaagde eerste beurs terug in Maastricht met een tweede editie. Van 16 tot en met 19 april staat de Tapijnkazerne weer vol met betaalbare en hedendaagse kunst.

 

De Affordable Art Fair heeft als doel om hedendaagse en originele kunst voor iedereen bereikbaar te maken. De beurs geeft de bezoekers de mogelijkheid om kunst te bekijken en daadwerkelijk te kopen.  Er zijn werken te vinden van 100 tot 6000 euro. Door het prijsplafond is er voor iedereen met een bepaald budget een kans om tegen zijn of haar droomwerk aan te lopen. Affordable Art Fairs zijn daarom innovatief, verrassend en inspirerend voor kunstliefhebbers, verzamelaar, ervaren en jonge kunstkopers.

Voor liefhebbers is er gedurende de beurs in Maastricht ook nog een tal van andere activiteiten. Zo kunt u op de beurs in het LAB Project Space, een educatieve en creatieve ruimte, meer leren en kennis delen over kunst, maar ook uw eigen creatieve talent ontdekken. Op zaterdag en zondag is er een mix van gratis lezingen en interviews over kunst en het kopen van kunst. Daarnaast zijn er diverse workshops te volgen en is er een tentoonstelling te zien van Ut Glaashoes.

Sinds de eerste beurs in Londen in 1999, is het concept uitgegroeid tot een toonaangevend internationaal evenement. Jaarlijks zijn er beurzen in onder andere Amsterdam, Brussel, Hong Kong, Milaan, New York en Singapore, die inmiddels 1,6 miljoen bezoekers hebben verwelkomd.

Kijk hier voor meer informatie van Affordable Art Fair.

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu