Home > Culinair > Les Tables verwelkomt L’Autruche, het ‘zusje van’ De Vogelstruys

Les Tables verwelkomt L’Autruche, het ‘zusje van’ De Vogelstruys

Brasserie L’Autruche aan het Vrijthof van Maastricht is lid geworden van restaurantvereniging Les Tables Maastricht. Dat gebeurde maandag op een bijzonder feestelijke wijze.

Vrijwel alle vierentwintig leden van de Maastrichtse restaurantclub waren aanwezig bij de inauguratie. Een unicum, concludeerde een van de oudste leden; de club is dan wel heel hecht, zelden was de opkomst bij een inwijding zo hoog.

Het nieuwste lid van de hechte vriendenclub is Henri Hochstenbach, een de bekendste horecaondernemers van Maastricht en voormalig stadsprins. Al ruim twee decennia staat hij aan het roer van een van de bekendste horecazaken van de Limburgse hoofdstad: Café In den Ouden Vogelstruys. In de ‘hoeskamer vaan Mestreech, zoals het café ook wel wordt genoemd, kunnen zijn gasten, van dichtbij huis en van verder weg, altijd terecht. Voor een borrel, een kop koffie met vlaai, een lunch of gemakkelijk diner.Met de opening van L’Autruche, één deur verder, ging op 22 januari 2019 de langgekoesterde droom van Hochstenbach in vervulling: meer ruimte, een uitgebreidere menukaart met daarbij alle aandacht voor de slagersachtergrond van de familie Hochstenbach-Wevers. Het ‘kleine zusje van’, maar wel samen één: één team, één terras en één keuken.

Een waardevolle toevoeging voor Les Tables, de restaurantclub die staat voor kwaliteitshoreca met karakter en het échte Maastrichtse gevoel, zo concludeerde Les Tables-voorzitter Wim Lousberg.

hide auteur

Auteur: Demy Janssen

Levensgenieter met een vlotte pen

Demy Janssen

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.