Home > Culinair > L’Auberge de Neercanne en Hoeve de Bies ‘Terras van het Jaar 2021’

L’Auberge de Neercanne en Hoeve de Bies ‘Terras van het Jaar 2021’

Vandaag verraste de culinaire redactie van Chapeau Magazine drie Limburgse horeca-ondernemers met de prijzen voor het ‘Terras van het Jaar 2021’.

In Nederlands Limburg ging de prijs naar het lunchrestaurant L’Auberge Neercanne in Maastricht. De jury roemt het culinaire peil, de prachtige locatie en de professionele bediening. „Dit is een van de meest uniek gelegen terrassen van heel Nederland, hier zit je als God in Frankrijk”, zegt Demy Janssen namens de jury. ,,Dit terras heeft in de regio nog niet de bekendheid die wij vinden dat het wel verdiend!’’

De juryprijs voor het beste terras in Belgisch Limburg gaat naar Hoeve de Bies in Sint-Martensvoeren, pal over de grens. Hier is in de lockdown-periode een compleet nieuw terras aangelegd, gelegen op het zuiden, met letterlijk uitzicht op de grazende koeien en de fruitbomen. „Bovendien is de keuken welhaast op Michelin-niveau, dus hier is het puur genieten geblazen”, aldus Demy Janssen.

Na twee massale stemrondes heeft Gasterij Koningswinkelhof in Valkenburg de publieksprijs ‘Terras van Limburg 2021′, georganiseerd door Chapeau Magazine in samenwerking met 1Limburg, gewonnen.

Veel stemmers zijn zeer te spreken over de ligging, de service en het aanbod van Gasterij Koningswinkelhof, van een ruime keuze aan gerechten tot speciaalbieren. Ook wordt de gastvrijheid geprezen. Veel mensen is het bovendien opgevallen dat de zaak elk jaar een kwaliteitsslag heeft gemaakt, zodat de locatie steeds beter is afgestemd op de wensen van deze tijd.

„Ook tijdens de lockdown is hier gewerkt aan verdere verbeteringen, en die vallen bij het publiek kennelijk in de smaak”, zo zegt Demy Janssen van Chapeau.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.