Restaurant
Maastricht

Bouchon d’en Face

Bouchon d’en Face in het immer bruisende Wyck, Maastricht opende in 2013 de deuren en groeide in no time uit tot dé plek om te genieten van al het fijns dat de Franse bistrokeuken te bieden heeft. Het romantische restaurant ademt Frankrijk. Of beter gezegd Lyon, want de formule van Bouchon d’en Face werd volledig geïnspireerd op de Lyonnaise bistrot. En dat voel je aan alles, aan de ongedwongen sfeer, het speelse interieur en het komen en gaan van Franse chansons. De menukaart is gevuld met Franse bistroklassiekers, van steak tartarte, escargots, confit de canard, bouillabaise en foie gras en op de wijnkaart staan louter wijnen van Franse herkomst – zonder uitzondering.

Wegens het grote succes van de Franse formule van Bouchon d’en Face, kon het restaurant in 2022 uitbreiden tot twee keer haar originele grootte. De ruimte links van het originele restaurant biedt plek voor veertig tot tachtig gasten, gereserveerd voor de drukke dagen of privé-evenementen.

2023 staat in het teken van 10 ans de Bouchon d’en Face en dat mag gevierd worden! Acties en evenementen zijn het hele jaar terug te vinden via bouchondenface.nl

Deel dit profiel:

Lees meer over

Bouchon d’en Face