Home > Travel > Koninklijke familie bezoekt onverwacht Limburg

Koninklijke familie bezoekt onverwacht Limburg

Hoog bezoek vandaag: koning Filip en koningin Mathilde kwamen met hun vier kinderen kroonprinses Elisabeth,  Gabriël, Eléonore en Emmanuel naar Belgisch-Limburg voor een informeel dagje vakantie.

En om te genieten van het moois dat de provincie te bieden heeft. Uiteraard  gingen ze ‘Fietsen ze door het Water’ en naar Bokrijk, waar gedeputeerde Igor Philtjens hen opwachtte en een rondleiding gaf. ‘De Wereld van Bruegel’ vonden ze zeer inspirerend, zo blijkt.

‘Het was geen officieel bezoek, alles was in het geheim voorbereid. Het doet ons echter veel plezier. Hun komst is een positief signaal voor de Limburgse vrijetijdseconomie. Hopelijk volgen veel mensen dit voorbeeld.

Dat je niet steeds ver moet reizen om mooie dingen te zien, toonde ons vorstenhuis vandaag, “ aldus gedeputeerde Philtjens.  Na hun stop in Bokrijk werd de dag afgesloten bij camping Holsteenbron in Zonhoven.

 

Foto’s: Belgische Monarchie, Belga en Provincie Limburg

show auteur

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu