Home > Society > Tropisch voorproefje bij nieuwbouw Hanos Maastricht

Tropisch voorproefje bij nieuwbouw Hanos Maastricht

Het was nu eenmaal zo gepland, 19 juli zou horecagroothandel HANOS voor genodigden alvast een tipje van de sluier oplichten op de nieuwe, in aanbouw zijnde locatie aan de zuidrand van Maastricht. Dat het zo’n tropische dag zou worden, was niet voorzien. Maar toch kwamen heel wat ondernemers en andere genodigden een kijkje nemen. Een van de ruimtes werd keurig gekoeld en bij tal van kraampjes en andere uitgiftepunten konden de gasten zowaar proeven van een koele rosé, een cocktail en lekkere kleine hapjes.

Aan de andere kant van de locatie werd in de hitte nog flink doorgewerkt door bouwvakkers. De aanvankelijke oplevering voor het einde van dit jaar gaat niet lukken door de vertraging die overal in de bouwwereld merkbaar is. Maar in het voorjaar moet hier de allergrootste HANOS van Nederland opengaan, met een oppervlakte van maar liefst 40.000 vierkante meter. Het moet een ‘flagship-store’ worden, met de nieuwste snufjes voor de horeca. Het aanbod zal flink worden uitgebreid op alle fronten. Gemikt wordt niet alleen op de regio Maastricht, maar ook op de Duitse en Belgische grensregio. De locatie pal aan de A2 is daarvoor bewust gekozen.

hide auteur

Auteur: Jo Cortenraedt

Hoofdredacteur, uitgever en allround journalist

Jo Cortenraedt

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.