Dolmans Landscaping slaat vleugels verder uit in België

Groenbedrijf opent op nieuwe locatie in Beringen

Auteur: Armand Vliegen
Donderdag 19 november 2015


Dolmans Landscaping (een multidisciplinair bedrijf op het gebied van ontwerp, aanleg en onderhoud van allerlei soorten tuinen) groeit ook in België. Het bedrijf is verhuisd naar een grotere ruimte in Beringen op een locatie die beter in het zicht ligt. Chapeau Magazine was dinsdag 17 november bij de openingsreceptie.

De talrijke gasten werden toegesproken door achtereenvolgens burgemeester Maurice Webers van Beringen, directeur Erwin Janssen van Dolmans en Lut Wyers van communicatiebureau Cocomo. Ook een belangrijke delegatie van werkgeversorganisatie Voka was aanwezig met onder meer directeur Johann Leten, naast een aantal schepenen, meerdere gemeenteraadsleden en kabinetschef van minister van Jo Vandeurzen (Welzijn, Volksgezondheid en Gezin). Ook een groot aantal bouwfirma's, projectontwikkelaars en uiteraard diverse klanten, toeleveranciers en (nieuwe) buren kwamen een kijkje nemen tijdens de officiële opening.

De gemeente Beringen telt zo’n 44.000 inwoners en is op twee na de grootste gemeente van Belgisch-Limburg (na Hasselt en Genk), maar vooral ook een groene gemeente. De groeiambities van Beringen en die van Dolmans sluiten goed op mekaar aan, zo bleek uit de diverse toespraken. 

Dolmans Landscaping is in 1961 opgericht in het Zuid-Limburgse Bunde, maar heeft inmiddels vestigingen op een groot aantal plaatsen in Nederland en België. Bij de Dolmans Landscaping Group werken in totaal meer dan 1000 mensen.

www.dolmanslandscaping.com

Foto's: Jempi Welkenhuyzen

 

Lees ook