Home > Culinair > Smaakvol verbinden bij Thiessen Wijnkoopers en Bar1717 tijdens ’t Preuvenemint

Smaakvol verbinden bij Thiessen Wijnkoopers en Bar1717 tijdens ’t Preuvenemint

Na een zeer geslaagde grande rentrée in de zomer van 2023, keert Thiessen Wijnkoopers komende zomer opnieuw terug naar ’t Preuvenemint. Daar brengt ’s lands oudste wijnhuis een smaakvol kader om volop te genieten en ontspannen te netwerken.

Waar ’t Preuvenemint in de hele Euregio vooral bekend staat als een culinair evenement, heeft het grootste openluchtrestaurant van Nederland ook een enorme zakelijke functie. Strategisch georganiseerd aan het einde van de zomer, is ‘t Preuvenmint traditiegetrouw hét moment om na de zomervakantie zakelijke relaties weer te ontmoeten en zaken op te pakken. En dat gaat toch allemaal wat makkelijker in een kader van bourgondische lekkernijen en voldoende wijn.

Thiessen Preuvenemint

Daarom pakt Thiessen Wijnkoopers komende zomer, in samenwerking met het eigen Bar1717, extra groot uit op het gebied van netwerkborrels. Onder de naam ‘wine and dine, smaakvol verbinden’ kunnen bedrijven er borrels tot maximaal honderd personen reserveren.

Wie zijn zakelijke borrel tijdens het komende Preuvenemint bij Thiessen Wijnkoopers wil organiseren, is volledig vrij deze naar eigen wens in te vullen. Het wijnaanbod varieert van toegankelijk tot exclusief, uiteraard altijd van de kwaliteit die je van Thiessen bent gewend. Daarbij wordt naar wens ook voldoende lekkers geserveerd; allemaal uit eigen keuken, à la carte of in de vorm van een proeverij, desgewenst met een bepaald wijnland of wijnstreek als uitgangspunt.

Voor meer informatie over het plannen van jouw zakelijke borrel bij Thiesen Wijnkoopers op het Preuvenemint wijnhandel@thiessen.nl

Thiessen Preuvenemint
hide auteur

Auteur: Demy Janssen

Creatieveling en levensgenieter

Demy Janssen

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.