Home > Limbourgeois > Weerzien in Clos St. Denis

Weerzien in Clos St. Denis

Na een sluitingsperiode van maar liefst elf jaar is het memorabele domein Clos St. Denis weer open voor gasten. Nu niet meer als à la carte-restaurant, maar als luxe locatie voor feesten, evenementen en bijeenkomsten.

Een aantal leden van de Chapeau-community beleefde er een bijzonder aangename avond, mede op uitnodiging van Nele Gommers, CEO van Kachet Evenementen, dat Clos St. Denis heeft overgenomen, en ook van gastheer Erik Notelaers.

Het ooit barok ingerichte tweesterrenrestaurant van de familie Denis heeft de allure van vroeger behouden, maar is in de inrichting iets gemoderniseerd. De fraai gelegen locatie in Kortessem wordt nu vooral gebruikt voor bruiloften, presentaties en zakelijke bijeenkomsten.

Het 3-gangenmenu van de avond was uitstekend verzorgd, evenals de bijpassende wijnen. Menigeen kwam al op het idee om hier een evenement te gaan plannen.

hide auteur

Auteur: Jo Cortenraedt

Hoofdredacteur, uitgever en allround journalist

Jo Cortenraedt

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.