Home > Limbourgeois > Geslaagde première toneelstuk: Een meeuw

Geslaagde première toneelstuk: Een meeuw

Het was duidelijk te merken dat het publiek na twee coronajaren weer smacht naar cultuur. De première van het toneelstuk Een meeuw van Toneelgroep Maastricht  in het Theater aan het Vrijthof werd warm ontvangen.

Na afloop toostte de hele crew achter het podium op het succes. Een meeuw is gebaseerd op een boek van de Russische schrijver Anton Tsjechov en bewerkt door Ilja Leonard Pfeijffer en gaat over de vele onzekerheden in het leven, waardoor veel hoop de bodem wordt ingeslagen. Actueler kon het thema niet gekozen worden.

Veel bekende namen uit de Nederlandse toneelwereld stonden in Maastricht op het podium, zoals Thijs Römer, Wendell Jaspers, Jouman Fattal, Tarik Moree, Esther Scheldwacht, Dries Vanhegen, Emma Buysse en Tim Helderman.

Regisseur Michel Sluysmans dankte na afloop de hele crew voor de inzet en geleverde kwaliteit, artistiek directeur Servé Hermans loofde ook het publiek in Maastricht.

Het toneelstuk is de komende weken in verschillende theaters in Nederland te zien.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu