Home > Chapeau Community > Feestelijke lancering Chapeau-editie in Founders Bar

Feestelijke lancering Chapeau-editie in Founders Bar

Voor de lancering van de TEFAF-editie van Chapeau Magazine togen we naar de chique Founders Bar in Hotel Beaumont in Maastricht. Een zaak van internationale allure, die met bijna honderd zakelijke relaties meteen goed gevuld was.

De gasten werden getrakteerd op mooie wijnen en cocktails, met daarbij verse oesters en hartige gerechtjes, rechtstreeks uit de keukens van Founders Bar en Brasserie Harry’s.

Gastheer Jean-Marc Beaumont, die samen met z’n broer Christophe de mensen welkom heette, gaf een korte toelichting op de filosofie van dit succesvolle familiebedrijf. Het thema duurzaamheid heeft een steeds grotere rol in de bedrijfsvoering, niet alleen met biologische groenten uit de eigen tuinen, maar ook het gebruik van duurzame materialen bij de diverse verbouwingen en renovaties.

Kunstenaar Caius Spronken kreeg een eerste Chapeau uitgereikt vanwege het grote interview met hem in deze editie. En ‘levenskunstenaar’ Marcel Raymaekers nam ook een exemplaar in handen, aan hem uitgereikt vanwege het artikel dat gaat over zijn recent uitgebrachte boek en de daarbij behorende expositie. Vele aanwezigen kenden hem nog van Queen of the South bij Genk, waar hij al decennia geleden het circulair bouwen in de praktijk bracht met fraaie bouwmaterialen zoals oude marmeren zuilen, houten kasteeldeuren en stenen ornamenten.

CHAPEAU 162, met alles over de kunstbeurs, mode icoon Kiki Niesten, het verhaal van kunstenaar Caius Spronken, chef Raymond Remmen van L’Auberge, de Oosterse schwung van De Leuf en veel meer, is vanaf nu online te koop en valt later deze week op de mat.

Wil jij lid worden van de Chapeau Community, het exclusieve netwerk van Chapeau Magazine? We informeren je graag over de mogelijkheden!

Word Lid - Chapeau Community
show auteur

Auteur: Jo Cortenraedt

Hoofdredacteur, uitgever en allround journalist

Jo Cortenraedt

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.