Home > Culinair > Bib Gourmand voor Harry’s en Juliana

Bib Gourmand voor Harry’s en Juliana

Bib Gourmand voor Harry’s en Juliana

Michelin heeft vandaag de nieuwe lijst van Bib Gourmand bekendgemaakt, dat zijn restaurants waar je voor maximaal 37 euro een prima 3-gangenmenu kunt krijgen.

Limburg telt nu 14 zaken met een Bib Gourmand. Er zijn er twee bijgekomen: Harry’s in Hotel Beaumont in Maastricht en Juliana in Valkenburg. Eentje is afgevallen: Jerôme, eveneens in Valkenburg. De Bib bleef gehandhaafd bij Brasserie Valuas Venlo (in hetzelfde pand als de sterrenzaak), Hof van Herstal in Pey-Echt, Lindenboom in Beek, Cucina del Mondo in Heerlen, L’Auberge, Manjefiek en Rantree in Maastricht, Bellevue in Simpelveld, Silvester in Sittard, Herberg Stad Stevensweert in Stevensweert,  Tummers in Valkenburg en Uit de Kunst in Vijlen.

In Belgisch Limburg raakt Bistro Neuta de Bib kwijt. Nieuw in Luik zijn Côté Goût en Le Danieli. En in Sint Truiden heeft L’Angelo Rosso een Bib gekregen.

 

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu