Home > Culinair > Gehlen Zonwering klaar voor de toekomst

Gehlen Zonwering klaar voor de toekomst

Gehlen Zonwering in Sittard is klaar om verder te worden ontwikkeld door de tweede generatie. Deze week hebben de oprichter Netty en Ger Gehlen, de aandelen van het succesvolle bedrijf overgedragen aan hun kinderen Janice en Gaston. Een bloeiende toekomst lijkt daarmee verzekerd.

Zoon en dochter werken niet alleen al jaren binnen de organisatie; ze zijn ook al geruime tijd ‘in charge’. Gaston Gehlen (34) vervult de functie van Algemeen Directeur en is daarmee eindverantwoordelijk. Janice Gehlen (38) is ook directielid en ondersteunt Gaston.

Netty en Ger kijken terug op een mooie tijd bij het bedrijf dat in 1981 zijn oorsprong vond. Beiden hadden destijds niet verwacht dat Gehlen Zonwering zou uitgroeien tot de bekende Limburgse onderneming die het nu is. Met ruim dertig mensen in dienst is Gehlen Zonwering een van de grootste spelers in Limburg op het gebied van zonwering, garagedeuren en overkappingen, inclusief service en onderhoud. Het bedrijf werkt zowel voor grote en kleine ondernemingen als voor particulieren.

_____________________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.