Home > Culinair > Finalist publieksprijs ‘Terras van het Jaar 2020’: NOON Maastricht

Finalist publieksprijs ‘Terras van het Jaar 2020’: NOON Maastricht

Weloverwogen je keuze voor de pubieksprijs ‘Terras van het Jaar 2020’ maken? De vijf finalisten stellen zich deze week aan je voor!

NOON, Maastricht

NOON is ‘the perfect hide away’ die geboren is uit liefde voor heerlijk eten, bijzondere cocktails, speciale bieren en mooie wijnen. Gelegen in het authentieke stadscentrum van Maastricht (stadsdeel Wyck) en direct aan de Maas met een fantastisch uitzicht op de stad. Zowel binnen, als op ons grote zonneterras, voelt het alsof je op vakantie bent.

,,Op ons terras schijnt van 11:00 tot 21:00 de zon. Bomen en parasols bieden voldoende schaduwplekken en mocht het echt te warm worden, dan hebben we in de brasserie airconditioning. Leuk om te weten; ze zeggen zelfs dat we ‘s avonds de mooiste ‘sunset-hotspot’ van de stad hebben.’’

De keuken van NOON wordt bestierd door jonge top-koks. ,,Alles wat we maken is vers, zelfgemaakt en tot in de finesse bereidt. Uiteraard gewoon tegen brasserie prijzen.’’

Een ervaring bij NOON combineert design, verbazingwekkende combinaties en verlichtende eigenschappen. Met alsdoel alle gasten een geweldige ongedwongen ervaring te laten beleven waar zij met vreugde op terug kunt kijken.

Griend 6-7, Maastricht (NL) – www.noonmaastricht.nl

De tweede, en tevens laatste, stemronde is gesloten. De winnaar van publieksprijs ‘Terras van het Jaar 2020’ wordt na 26 juni bekend gemaakt.

hide auteur

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu