Home > Branded content > De zomer van Mise en Place

De zomer van Mise en Place

Het festivalseizoen is gestart en dat is goed te merken. Elk weekend staan er aanvragen voor festivals en evenementen bij ons in de agenda. Door de grote vraag bij het publiek is de kalender flink uitgedijd. Organisatoren spelen op deze vraag in met een aanbod van nieuwe evenementen of breiden de oude evenementen uit.

Het typisch Nederlands enthousiasme voor evenementen is voor de horeca-uitzendbranche een geschenk. Mise en Place is deze zomer op veel meer evenementen aanwezig. Waar we in het verleden zijn begonnen met het leveren van grote aantallen mensen op een handvol evenementen, leveren wij nu ook kleinere aantallen op bijna alle evenementen. Een paar toffe locaties waar we dit seizoen te vinden zijn: North Sea Jazz, Down The Rabbit Hole, Lowlands en ook over de grens bij Tomorrowland. Het belooft een drukke maar succesvolle zomer te worden.

Hoe helpen wij onze relaties aan genoeg personeel?

Voorbereiding
Anders dan andere spelers op de markt bereiden wij ons voor door te plannen op lange termijn. De planning van dit seizoen is bijvoorbeeld al eind 2017 van start gegaan. Het verdelen van werk werd uiteindelijk al in januari van dit jaar gerealiseerd. Als gevolg hiervan kunnen we ook makkelijker de uitdagingen van korte termijnvragen aangaan.

Organisatie
We werken met een centraal orgaan voor evenementen. Zo weten we binnen Mise en Place precies hoeveel aantallen door welke vestiging worden geleverd. Ook het recruitment profiteert hiervan. We nemen landelijk personeel aan, dat vervolgens in elke regio kan worden ingezet.

Landelijke dekking
In Nederland hebben we inmiddels twintig vestigingen die onze medewerkers aannemen, trainen en naar de evenementen sturen. Hierdoor zijn we verzekerd van een landelijke kwaliteitsstandaard die we waar dan ook kunnen leveren. Daarnaast is de afstand van medewerkers tot de vestiging klein. Zo weten de vestigingen precies wie ze in dienst hebben en kunnen ze werken aan de binding met het personeel. Met trots kunnen we vertellen dat onze medewerkers altijd met vrienden werken!


www.miseenplace.nl

_______________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu