Home > Business > Veel belangstelling voor lancering Chapeau-editie in Valkenburg

Veel belangstelling voor lancering Chapeau-editie in Valkenburg

Een uitverkocht huis, zo kon je de belangstelling voor de presentatie van de nieuwe Chapeau-editie wel noemen. Bistro Francis in het nieuwe hotel Kint in Valkenburg was een uitermate geschikte locatie om bijna honderd Chapeau-relaties te ontvangen.

Die werden getrakteerd op smakelijke gerechtjes van chef Paul Keijdener jr, begeleid door mooie wijnen zoals een mousserende wijn van Domein Holset. Limburgse trots dus en dat kwam goed van pas want de gasten waren het er al snel over eens dat de metamorfose van een monumentaal pand naar een eigentijds hotel en bistro bijzonder geslaagd is.

In deze sfeervolle ruimte met ronde bar en open keuken kregen achtereenvolgens Paul Keijdener, Maurice Huynen (Hoeve de Bies), Armand Vliegen (One Two Go) en Jaco Meuwissen (3W Real Estate en betrokken bij renovatie Hotel Kint) een eerste exemplaar uitgereikt.

In dit geval een bijzonder exemplaar: op de cover van Chapeau 163 pronkt Michelin Guide Benelux hoofdinspecteur/directeur Werner Loens. In deze rol bleef Loens – verantwoordelijk voor de Michelinsterren in België, Nederland en Luxemburg – 37 jaar anoniem. In een exclusief interview met Chapeau staat hij voor de eerste keer zelf voor de camera en geeft een kijkje in de keuken van de wereldwijd dominante ‘rode bijbel’, die voor veel chefs heilig is.

show auteur

Auteur: Jo Cortenraedt

Hoofdredacteur, uitgever en allround journalist

Jo Cortenraedt

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.