Kasteel TerWorm

Heerlen
Restaurant
Terras aanwezig Terras aanwezig

Een heerlijke plek om te ontspannen, onthaasten en genieten. Hotel-kasteel TerWorm, in een groene omgeving aan de rand van Heerlen. Lunch en diner worden hier geserveerd in een van de vijf restaurantsalons, alle gelegen in het eeuwenoude kasteel, of op het terras aan de slotgracht.

Met de komst van de nieuwe chef de cuisine in 2023 waait er een nieuwe, frisse wind door de keuken van het kasteel. Dave Beckers – een doorgewinterde ‘kasteelkok’ – brengt verfijnde gerechten en vernieuwende smaakcombinaties, die passen bij het klassieke imago van het kasteel maar toch van deze tijd zijn. Daarin gebruikt hij zo veel mogelijk lokale ingrediënten en heeft hij de ambities om het niveau van de kasteelkeuken verder te laten groeien.

Maître d’hotel en sommelier Coen Middeldorp durft daarnaast een wijnkaart vol niet-alledaagse wijnen te presenteren, in aanvulling op de bekende wijnen of klassieke wijnregio’s. Laat je je hier verrassen met wijnen uit onbekende wijnregio’s en -landen, en van onbekende druivenrassen.

Dit jaar doet TerWorm 25 jaar dienst als hotel en restaurant. Dat jubileum wordt gevierd met de renovatie van de hotelkamers, en een voordelig jubileumarrangement.

Kasteel TerWorm

Contact informatie

Terworm 5, Heerlen (NL)

Deel deze pagina:

Lees meer over

Kasteel TerWorm