Home > Link > Zo creëer je een unieke eetkamer

Zo creëer je een unieke eetkamer

Als jij je eetkamer een persoonlijk tintje wilt geven, is het belangrijk om na te denken over wat voor soort meubels je wilt aanschaffen. Er zijn immers voldoende stijlvolle eetkamermeubels verkrijgbaar die een eetkamer kunnen transformeren naar een unieke, sfeervolle ruimte. Overweeg om te kiezen voor een luxe bartafel of een stijlvolle eetkamerbank. Hieronder vertellen we je waarom dit een goede keuze is.

Een fijne plek om te eten met het gezin

Een doorsnee houten tafel met vier normale stoelen is wat je in heel veel eetkamers tegenkomt. In principe voldoet dit aan alle eisen, maar echt uniek is het niet. Als jij een stijlvolle eetkamer wilt inrichten die net even wat stijlvoller is dan alle andere, raden wij je aan om een eetkamerbank aan je eetkamer toe te voegen. Door een eetkamerbank te combineren met een stel goede eetkamerstoelen, zorg je voor een speelse, eigentijdse inrichting. Een eetkamer bank biedt comfort, maar het mooiste is dat je deze gemakkelijk in je interieurstijl kunt laten passen. Ze zijn namelijk verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen.

Indruk maken met een bartafel

Een andere manier om een eetruimte een unieke draai te geven, is door te kiezen voor een luxe bartafel. Dan hebben we het niet over die wankele bartafels die je op verjaardagsfeestjes tegenkomt, maar over de luxe, mooi afgewerkte houten bartafels die steeds populairder aan het worden zijn. Dit soort bartafels zijn in eerste instantie vooral functioneel, maar vormen ook een stijlvolle toevoeging aan je eetkamer. Aan de ene kant neemt zo’n bartafel weinig ruimte in, wat zorgt voor functionaliteit. Aan de andere kant zorgt de hoogte voor wat meer ruimte vergeleken met een normale tafel.

De perfecte kleur

Of je nu gaat voor een comfortabele eetkamerbank of een stijlvolle bartafel, het is in elk geval belangrijk om de juiste kleur te kiezen. Dit soort meubels zijn verkrijgbaar in vrijwel alle soorten kleuren en materialen. Zo vind je er dus altijd wel een die aan al je eisen voldoet. Ga voor een strakke, leren eetkamerbank als je eetkamer een moderne interieurstijl heeft of laat je inspireren door de houten afwerkingen van de diverse luxe bartafels.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.