Home > Link > Perfecte outfit voor een bezoekje aan en wijngaard

Perfecte outfit voor een bezoekje aan en wijngaard

Wijnen, wijnen, wijnen. Wie houdt er niet van? Laat je verrassen door de verrassende wereldwijnen bij de lokale wijnhandel, bezoek een wijnproeverij of ga op wijnreis. In Frankrijk, Italië, Zuid-Afrika, Chili of… ‘gewoon’ in Limburg. Je leest het goed: voor prachtige wijnen hoef je niet meer heel ver te reizen. Pak je spullen en bezoek het zuidelijkste stukje van ons land. Wij vertellen je what to wear op jouw dagje tussen de wijnranken.

Wijnkelder

Zo’n bezoekje aan een wijngaard is het leukste richting het einde van de zomer, want: hogere temperaturen én wijnranken in volle bloei. Lekker luchtig gekleed dus, zou je denken. In principe wel, maar lees je van tevoren wel even in. Grote kans dat er bij die wijngaard ook een prachtige wijnkelder hoort. Leuk, maar ijskoud – ook als het buiten temperatuurtje tropisch is. Lees je daarom even in en neem, als er een kelder bij het wijndomein hoort, een dikke trui mee. Via Expresswaer vind je warme truien in elke stijl

Schoeisel

Zo’n wijngaard is hard werken, voor die mensen die er dag in dag uit zorgen dat de druiven in optima forma groeien en bloeien, maar ook voor jou als je op visite gaat. Niet per se omwille van alle wijn die er te proeven valt, met name omdat je tijdens zo’n bezoekje de nodige kilometers aflegt. Veelal over onregelmatig terrein, trappen op, trappen af en alles er tussenin. Kortom: laat je hoge hakken of oncomfortabele loafers maar thuis.

Kleding

Zo’n wijngaard is vaak hartstikke idyllisch en mega #instagrammable. Mocht je van de gelegenheid gebruik willen maken om zelf ook een puik plaatje voor jouw eigen socials te schieten, zorg dan voor een idem idyllische outfit. Neem bijvoorbeeld een zwierige jurk van K-Design, een co-ord set met een fleurige opdruk of juist een pak in een egale kleur. Liever wat meer down to eath? Een jeans met t-shirt doet het ook altijd goed.

Wat je ook kiest, vermijd lichte of witte kleding… Tussen de wijnranken, eventueel modderige wijngaarden en de rode wijn die je wellicht komt te proeven kies je beter voor een veilige, donkerdere kleur!

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.