Home > Culinair > Vermaat Groep nieuwe horecapartner MECC Maastricht

Vermaat Groep nieuwe horecapartner MECC Maastricht

Vermaat Groep uit het Utrechtse IJsselstein is de nieuwe huiscateraar van MECC Maastricht. Dat heeft het Maastrichtse expositie- en congrescentrum vandaag bekendgemaakt. Het Utrechtse bedrijf wordt de vaste cateraar voor congressen, beurzen en evenementen die in MECC Maastricht worden gehouden. Daarnaast gaat Vermaat Groep de exploitatie verzorgen van de horecagelegenheid in het vernieuwde congrescentrum dat in het voorjaar van 2021 geopend wordt.

Volgens MECC Maastricht is Vermaat Groep van alle bedrijven die op de aanbesteding hadden ingeschreven als beste beoordeeld. ,,Het winnende concept van Vermaat Groep sprong eruit vanwege de uitgebreide en zeer creatieve presentatie, met oog voor detail én duurzaamheid”, aldus het MECC in een vandaag uitgegeven verklaring.

De visies van MECC Maastricht en Vermaat Groep – een bedrijf met jarenlange ervaring in de horeca- en retailmarkt én bewezen expertise met catering voor verschillende doelgroepen en op alle niveaus – naadloos op elkaar aan, aldus de MECC-directie. ,,Grensverleggende gastvrijheid bieden en continu verwachtingen overtreffen van gasten.”

Organisatoren van evenementen die ondanks de keuze van MECC Maastricht voor Vermaat Groep een andere cateraar willen inschakelen, hebben daartoe volgens MECC Maastricht de mogelijkheid.

Vermaat begon in 1978 als kleine delicatessenwinkel, maar is in de loop der jaren uitgegroeid tot horecaspecialist voor grotere evenementen. Buiten Nederland ontwikkelt het bedrijf horecaconcepten in onder andere Duitsland, België en Frankrijk.

show auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu