Home > Link > Trends van het moment: restyle je interieur

Trends van het moment: restyle je interieur

Covid jaren 2020 en 2021 waren bij uitstek dé jaren van het interieur. Waar mensen niet op vakantie konden (lees: mochten) werd al het overgebleven kapitaal massaal geïnvesteerd in huis en tuin. Mocht jij nu afgelopen 2 jaar niet toe zijn gekomen aan je interieur – omdat je in tegenstelling tot veel andere Nederlandse arbeiders – wél omkwam in het werk, dan lichten we je graag in over de meest voorkomende trends.

Rust

Rust staat centraal, want als je huis opeens ook je kantoor en je restaurant en je bioscoop wordt, moet je in al die hectiek ook ergens een moment voor jezelf kunnen vinden. Daarom besloten veel Nederlandse huishoudens in 2020 en 2021 voor een naturel interieur te gaan. Veel rust en reinheid. Dat helpt niet alleen bij het schoon houden van het huis, ook – en met name –  bij het schoonhouden van het hoofd.

Industrieel

Ben jij iets minder in de mood voor beige, wit, rust en reinheid, dan ben jij misschien meer het type voor de industriële vibe. Bakstenenmuren, robuuste details en industriele meubels. Hip, happening en daarom niet minder leuk; het maakt je interieur hip en van deze tijd, tegelijkertijd geeft het een nostalgische knipoog naar vroeger. Het maakt je interieur warm maar stoer. Wat wil je nog meer? Ga voor nieuw of kies een authentiek stuk voor die extra vibe.

Groen

Moet je doen. Als we de afgelopen twee jaar iets geleerd hebben dan is het wel dat groen in je interieur helemaal je-van-het is. Niet alleen omdat het er gewoon leuk uit ziet, ook omdat het goed is voor je gezondheid. Terwijl jij in je uurtjes thuiswerken voor je plant zorgt, zorgt je plant voor jou: hij geeft zuurstof af en die zorgt weer voor gezondheidsvoordelen voor jou. Niet alleen gezellig dus, al dat groen in huis, ook goed voor je gezondheid.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu