Home > Limbourgeois > Gezellige drukte tijdens nieuwjaarsbijeenkomst Rabobank

Gezellige drukte tijdens nieuwjaarsbijeenkomst Rabobank

De Rabo Top Club Nieuwjaarsbijeenkomst geldt alweer jaren als de grootste en belangrijkste nieuwjaarsbijeenkomst voor ondernemers uit Maastricht en omgeving. De bijeenkomst, die traditioneel wordt gehouden in het Theater aan het Vrijthof in Maastricht, zorgde ook dit keer weer voor een volle schouwburgzaal.

Sprekers tijdens de zevende editie waren Wim Boonstra, econoom bij Rabobank en Bijzonder Hoogleraar Economische en Monetaire Politiek aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en Olympisch kampioen Maarten van der Weijden. Hij won als voormalig leukemiepatiënt in 2008 een gouden medaille op de Olympische Spelen in Beijing. In Vorig jaar lukte het hem de 196 km lange Elfstedentocht zwemmend af te leggen. Van der Weijden was de eerste persoon die dit ooit klaarspeelde.

Daarnaast werd stilgestaan bij het afscheid van Lou Nelissen (directeur Bedrijven). Hij neemt na ruim 30 jaar afscheid van de Rabobank.

Uiteraard werd de avond afgesloten met een feestelijke netwerkborrel, waarbij door de ruim zevenhonderd genodigden werd getoost op een succesvol zakelijk 2020.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.