Home > Chapeau TV > Studio LAG: Kennis voor en door horeca

Studio LAG: Kennis voor en door horeca

Vanaf het landgoed van Château Jeruzalem werd vandaag een live webinar van Les Amis GastrEUnomiques uitgezonden. Gedurende deze webinar deelden horecaondernemers uit de Euregio ervaringen en verhalen over de afgelopen periode. Ook maakte horecavakbeurs BBB bekend dat de 2020 editie in oktober definitief doorgaat.

Kennis delen en inspiratie opdoen met belanghebbenden uit de branche is een van de belangrijkste doelen van stichting LAG (Les Amis GastrEUrnomiques). LAG werd in 2013 opgericht met als doel horecaleveranciers en -ondernemers die werkzaam en actief zijn in de Euregio een platform te bieden. Binnen het informele netwerk draait het om vriendschap, ons kent ons, gelijkgestemdheid en passie voor hospitality. Het onderhouden en creëren van het netwerk vormt de basis en wordt mede mogelijk gemaakt door vier bijeenkomsten per jaar. De ‘Amis’ komen samen om te sparren over trends en ontwikkelingen, om kennis uit te wisselen en om marktinzichten te vergroten. Bovendien heeft LAG een sterke binding met BBB Folie Culinaire.

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.