Home > Business > Nikie Houben nieuwe algemeen directeur Thermae 2000

Nikie Houben nieuwe algemeen directeur Thermae 2000

Nikie Houben (37) wordt de nieuwe algemeen directeur van Thermae 2000, het wellnessresort met viersterrenhotel bovenop de Cauberg in Valkenburg aan de Geul. Zij treedt op 1 juli in dienst. Nikie volgt Bastiaan Klomp op, die per 1 mei aan de slag gaat als regiomanager bij Holland Casino.

De uit Nieuwstadt afkomstige Nikie Houben, momenteel nog general manager bij Abdij Hotel Rolduc, brengt de nodige horecaervaring mee. Ze was eerder werkzaam bij Terhills Hotel in Maasmechelen, Landgoed Altembrouck in Voeren en Carbon Hotel in Genk. Haar huidige functie bij Abdij Hotel Rolduc in Kerkrade vervulde ze de afgelopen 3,5 jaar.

Houben vindt het een grote eer om binnenkort de rol van algemeen directeur bij Thermae 2000 te mogen vervullen, laat ze weten. ,,Ik kijk enorm uit naar de samenwerking met het ambitieuze team. Er liggen mooie plannen voor toekomst, waarmee het bedrijf naar een volgend niveau kan groeien. Niets zo mooi om onze gasten te verwelkomen en in de watten te leggen tijdens hun ontspannen verblijf, bovenop de prachtige Cauberg”, aldus Houben.”

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.