Nieuw Nieuw
Restaurant
Vaals
Terras aanwezig Terras aanwezig

Restaurant Clermont

Restaurant Clermont is gevestigd in de rechtervleugel van Hotel-Kasteel Bloemendal, een imposant hotel in het hartje van grensdorp Vaals. Waar in de rest van het hotel de rijke historie van het voormalige vakantiehuis van de Akense lakenfabrikant Johann Arnold von Clermont duidelijk voelbaar is, overheersen in het restaurant vooral de moderne accenten – zij het in perfectie harmonie met bestaand pleisterwerk en historische zuilen.

Restaurant Clermont onderging begin 2022 een grondige metamorfose, het resultaat is ruim, licht en hip. Het moderne doch warm ingerichte restaurant – dat qua grootte doet denken aan een ruime balzaal – is gevuld met comfortabele banken, luxe zetels en afgemaakt met exotische accenten. Jef Gijsens kookt in deze entourage een klassiek Franse keuken met een knipoog naar het nieuwe fine dining. Gedurende de lunch is de menukaart minstens net zo smaakvol maar wel ietwat laagdrempeliger ingestoken.

Aan de achterzijde van Clermont vinden we een ruim terras, waar je in alle rust geniet van wijn, spijs en een uitzicht op perfect onderhouden groen. En dat alles in de stilte van de bubbel die Hotel-Kasteel Bloemendal heet.

Clermont heeft 12/20 punten Gault&Millau en is zeven dagen per week geopend voor lunch en diner, voor hotelgasten en fijnproevers.

Deel dit profiel:

Lees meer over

Restaurant Clermont

Niets gevonden.