Home > Business > Gilissen Finance breidt dienstverlening uit met verzekeringstak

Gilissen Finance breidt dienstverlening uit met verzekeringstak

De Maastrichtse specialist in hypotheekadviezen Gilissen Finance breidt zijn dienstverlening uit met een verzekeringstak. Het kantoor in de Brusselsestraat kent met ingang van 1juni de afdeling Gilissen Insurance. Beide ondernemingen zijn onderdeel van Gilissen Advice Group, maar opereren allebei onder hun eigen naam.

De gezamenlijke eigenaars van Gilissen Advice Group zijn Christian Gilissen en Vera Gilissen-van Luijk. Christian is een onafhankelijk en Erkend Financieel Adviseur, die particulieren en ondernemers helpt bij de  aanvraag van hun hypotheek.

Vera bedient als onafhankelijk verzekeringsspecialist dezelfde doelgroep, met de focus op de zakelijke markt. Het werkgebied van Gilissen Advice Group omvat de regio Maastricht-Heuvelland.

Beide bedrijfspartners zijn al vele jaren actief in hun specifieke branche en beschikken daarom over uitgebreide kennis en ervaring. ,,Wij proberen ons te onderscheiden door een manier van werken die helemaal is toegespitst op deze tijd”, zegt Christian Gilissen in een toelichting. ,,Mensen die behoefte hebben aan hypotheekadvies, komen vaak terecht bij ondernemingen die opereren in traditionele markten. Wij bieden geen kant-en-klaar product, maar luisteren goed naar de specifieke wensen van een klant. Daarbij geven wij nooit zomaar advies, maar denken voortdurend mee en kijken we waar bijzondere kansen liggen. Het scala aan mogelijkheden bij het verkrijgen van een hypotheek is vaak groter dan je denkt. Dat laatste geldt nog in grotere mate voor verzekeringsvraagstukken, vooral als het gaat om de zakelijke markt.”

Dat meedenken resulteert vaak in efficiënte en originele oplossingen voor een hypotheek of een verzekeringsvraagstuk, legt Gilissen uit. ,,Klanten waarderen onze manier van werken. Het zorgt in veel gevallen voor een sterke vertrouwensband, die wij uiteraard zorgvuldig koesteren. Doordat we blijvend inzetten op een persoonlijke benadering hebben we vaak snel in de gaten, waar een klant behoefte aan heeft en hoe wij hem of haar zo efficiënt mogelijk kunnen helpen. Geen persoon of situatie is immers hetzelfde.”

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.