Restaurant
| Maasbracht (NL)

Da Vinci

Margo Reuten, de enige vrouwelijke SVH Meesterkok met een Michelinster in Nederland, van restaurant Da Vinci (*) staat bekend om haar verfijnde keuken. Via Margo Thuis kun je die smaakvolle heerlijkheden van Da Vinci zelf in huis halen. Voor de kerst is er een speciale kerstverwenbox samengesteld, maar je kunt ook à la carte bestellen.

De kerstverwenbox is een compleet kerstmenu van vier gangen voor één persoon. De inhoud bestaat uit twee mini-baguettes en boter, een voorgerecht van ceviche van Sint Jacobsschelpen, mousse van wortel, met radijs, bleekselderij en Granny Smith gevolgd door gegrilde Noordzee tarbot met kreeftenravioli, kreeftenjus, Parmezaanse kaas, als hoofdgerecht fazantWellington, een rouleau van fazant en ganzenlever in bladerdeeg, zuurkool, spruitjes, aardappelgratin en eigen jus en een feestelijke kerstcreatie van karamelmousse met passievrucht, pure dulce chocolade als afsluiter. Voor bij de koffie komen er dan nog twee favoriete huisgemaakte friandises bij.

Het menu kost 75 euro p.p. en is te bestellen tot en met 22 december 18.00 uur. Op 23 en 24 december tussen 11.00 uur en 16.00 uur kun je de bestelling ophalen.

Deel dit profiel:

Da Vinci

komt voor in:

Niets gevonden.
Menu