Home > Business > Ruijters gaat zich toeleggen op vastgoed beleggen en ontwikkelen

Ruijters gaat zich toeleggen op vastgoed beleggen en ontwikkelen

Met het overdragen van de makelaarstak aan collegabedrijf Boek & Offermans, krijgt het vastgoedbedrijf Ruijters de handen vrij om zich volledig te concentreren op de richting die sinds 2019 is gekozen, namelijk die van het beleggen in vastgoed en het ontwikkelen van vastgoed. Eigenaar Francine Ruijters wil op die manier – samen met haar vastgoedspecialisten – terug naar de kern van de activiteiten waar haar vader en oprichter Ger Ruijters ruim 60 jaar geleden al mee bezig was.

In de uitvoering zullen met name Roel Rybakowski, Daan Kerckhoffs en Angelique Palmen zich op deze strategie concentreren. Daarmee is de focus verlegd van ‘vastgoed-dienstverlener voor derden’ naar ‘ontwikkelende vastgoedbelegger’. Family Office, Ruijters Vastgoedmanagers en alle nieuwe ontwikkelactiviteiten zullen onder de vlag van Ruijters gecontinueerd en geïntensiveerd worden. Het VvE Beheer is per 01 april 2022 naar MVGM overgegaan. Ruijters Woningmakelaars en Financiële Diensten zal per 01 juni 2023 overgaan naar Boek & Offermans.

„Door duidelijke keuzes te maken kunnen we ons honderd procent toeleggen op onze eigen beleggingen en ontwikkelingen. Die vragen niet alleen alle aandacht maar bieden ook kansen om verder te groeien. Een nieuwe stip aan de horizon”, zo vatten Roel Rybakowski en Daan Kerckhoffs het samen.

Het bedrijf zal blijven opereren vanuit het statige pand aan de Hoogbrugstraat in Maastricht, waar het al jaren gevestigd is.

Roel Rybakokwski, Francine Ruijters, Angelique Palmen en Daan Kerckhoffs.

hide auteur

Auteur: Jo Cortenraedt

Hoofdredacteur, uitgever en allround journalist

Jo Cortenraedt

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.