Restaurant
Slenaken
Terras aanwezig Terras aanwezig

Slenaker Vallei

In een bijzonder sfeervolle en fraaie omgeving, aan de rand van een van de mooiste dorpen van het Heuvelland, heten Monique Haagmans en Wim Teuben hun gasten op een huislijke en ongedwongen wijze welkom. De veel geprezen keuken biedt zeven dagen per week met zorg samengestelde gerechten van hoge kwaliteit. De witte brigade, onder leiding van Jeroen Peeters, draagt bij aan een maximale gastronomische belevenis door veel aandacht te schenken aan presentatie.

Buitengewoon handig is dat bij elk gerecht op de kaart de best denkbare wijnsuggestie staat vermeld. In veel gevallen betreft het exclusieve wijnen die verkrijgbaar zijn per (ruim) geschonken glas.

Het recentelijke vernieuwde voor-, achter- en zijterras van Slenaker Vallei Boutique Hotel & Restaurant is het hele jaar door geopend voor zowel de lunch als het diner. Wat voor weer het ook is, je waant je hier al snel in Frankrijk, Italië, of de Zwitserse of Oostenrijkse Alpen. Ook het grote achterterras, met uitzicht op de Limburgse heuvels, is een prima plek om je op elk moment in het jaar gastronomisch in de watten te laten leggen.

Deel dit profiel:

Lees meer over

Slenaker Vallei