Redacteur ‘living’

Ben jij altijd op de hoogte van de laatste woontrends? Puilt jouw dressoir uit van interieur magazines? Gaat jouw hart sneller kloppen van een piekfijn, super hip interieur? En zeker niet onbelangrijk: kun jij een aardig woordje op papier zetten? Lees dan even verder…

Living by Chapeau

Al bijna 25 jaar lang is Chapeau Magazine hét platform over het goede leven in Limburg. Dat motto benaderen wij vanuit onze tien hoofdthema’s: mode en beauty, travel, culinair, kunst en cultuur, health, society, business, auto’s, duurzaamheid en living.

Elk van deze tien thema’s wordt binnen Chapeau vertegenwoordigd door een of meerdere specialisten. Deze specialisten zijn altijd op de hoogte van de trends en ontwikkelingen binnen hun vakgebied en delen die kennis en inspiratie met de lezers van Chapeau. Momenteel heeft Chapeau geen vertegenwoordiging op het thema living en zijn we dus – misschien wel – op zoek naar jou.

Wat

Om precies te zijn, zijn we op zoek naar een living-specialist die tevens tekstschrijver is. Een ZZP’er of iemand die naast zijn reguliere baan nog wat uurtjes aan de slag wil. Als Chapeau-vertegenwoordiger op het gebied van living ga je tweemaandelijks aan de slag met het schrijven van interieur- (of exterieur) gerelateerde verhalen in Chapeau Magazine en schrijf je elke maand een blog voor chapeaumagazine.com. Zodra het weer mag, zul je ook uitgenodigd worden voor (living gerelateerde) evenementen of bijeenkomsten in de regio.

In aanvulling op het redactionele schrijfwerk voor Chapeau, krijg je ook de kans om commerciële verhalen voor onze klanten te schrijven.

Wat zoeken we?

– Freelancer tekstschrijver
– Een echte interieur/exterieur/design goeroe
– Ervaring met het creëren van content
– Link met Limburg (geboren en getogen, ooit een vakantieliefde gehad, wel eens gewandeld in het Heuvelland of regelmatig André Rieu op repeat, you name it)
– Relatie met Limburgse interieurwereld is een pré maar geen must

Wat bieden we?

– Vergoeding per publicatie
– Kans om jezelf te ontwikkelen onder begeleiding van ervaren journalisten
– Platform voor jou als tekstschrijver/living-specialist

Iets voor jou? Stuur jouw cv, motivatie en een kort, door jou geschreven artikel (maximaal 300 woorden) dat past binnen het thema ‘living’ naar xavier.cortenraedt@chapeaumagazine.com

Chapeau Magazine, het Bat 8, 6211 EX Maastricht
www.chapeaumagazine.com