Stage evenementen, marketing & communicatie

Ben jij op zoek naar een inspirerende, uitdagende maar bovenal leerzame stageplek? Wil je je onderdompelen in het medialandschap en gaandeweg meer leren over sales, marketing en evenementen?

Jij…

..bent een enthousiaste student aan het HBO die niet te beroerd is om de mouwtjes op te stropen. Je hebt interesse in media en magazines, bent helemaal thuis in de sociale media en online is jouw wereld. Je bent POSITIEF, PRO-ACTIEF & FLEXIBEL, kunt tegen stress en kan zowel zelfstandig als in teamverband goed werken. Daarbij spreek en schrijf je vloeiend Nederlands. Beheersing van de Engelse, Duitse of Franse taal is mooi meegenomen.

Last but zeker not least heb je een klik met Limburg (geboren en getogen, in een ver verleden een Limburgse vakantieliefde gehad, al een keertje wezen wandelen in het Heuvelland, regelmatig André Rieu op repeat, houdt van zoervleis en vloai, you name it).

Klinkt bovenstaande als een samenvatting van jouw cv? Dan zou dit zo maar een match made in heaven kunnen zijn!

Als stagiaire bij Chapeau

Ga jij voor een periode van 3 of 5 maanden aan de slag met WordPress en social media, denk je mee over marketinguitingen en ondersteun je de productie van ons magazine en online kanalen. Je leert content creëren en deelt deze direct met de duizenden volgers van Chapeau Magazine. Daarbij ben je continu in direct contact met je stagebegeleider en collega’s.

Concreet

– Publicatie en distributie van bestaande content via de online kanalen van Chapeau
– Creatie van content voor chapeaumagazine.com en onze social mediakanalen
– Meedenken over marketingcampagnes voor producten en diensten van Chapeau
– Direct contact met klanten, lezers en volgers
– Ondersteuning van Chapeau- en Chapeau Content Creator producties (interviews, fotoshoots, video opnames)
– Organiseren van en aanwezig zijn op diverse evenementen in de regio (TEFAF, JIM, BBB, Lekker Venlo, Preuvenemint, Winefair, Privilege, persbijeenkomsten enzovoorts)
– Ondersteunen van salesactiviteiten

Praktisch

Je loopt 40 uur per week stage: maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00. Flexibiliteit is daarbij een pré: je wordt soms verwacht op evenementen in de avonduren of weekenden maar krijgt ook de vrijheid om (in overleg) een uurtje eerder te stoppen of te beginnen. Je beschikt over een rijbewijs.

Je stage loopt vanaf juni/juli 2022 (3 maanden) of september 2022 (5 maanden).

Wij bieden…

…een leerzame stage waarbij je veel vrijheid krijgt om zaken zelf – in samenwerking met de collega-stagiaire – uit te zoeken en te ontdekken. Uiteraard zijn wij altijd in de buurt om je daarbij te ondersteunen en vragen te beantwoorden. Jij en je stagebegeleider zitten wekelijks samen om de voortgang (op de werkvloer en van je onderzoek) en taken te bespreken.

Op kantoor wordt hard gewerkt maar mag het ook best gezellig zijn. Je stagevergoeding is marktconform.

Interesse gewekt? Stuur ons jouw cv en motivatie naar xavier.cortenraedt@chapeaumagazine.com

Chapeau Magazine, het Bat 8, 6211 EX Maastricht
www.chapeaumagazine.com

Even voorstellen

Wij zijn Chapeau. Een exclusief platform over het goede leven in Belgisch en Nederlands Limburg. Ons mediamerk bestaat een tweemaandelijks magazine, website, speciale uitgaves zoals gids of bijlagen, een grensoverschrijdend netwerk en een diversiteit aan contentformules in (bewegend) beeld en tekst.

Het beste uit Belgisch en Nederlands Limburg benaderen wij vanuit onze tien thema’s: mode & beauty, kunst & cultuur, business, travel, health, auto’s, duurzaamheid & circulariteit, culinair, living en society.

Chapeau verrast en inspireert maandelijks duizenden Belgen en Nederlanders met al het moois dat Limburg te bieden heeft.

Menu