Neem een kijkje in de huidige Chapeau Magazine

Het magazine over het goede leven in Limburg NL/BE.

De nieuwe editie van Chapeau Magazine ligt vanaf donderdag 2 juli in de winkel.

Wat kunt u in deze editie allemaal verwachten:

– Special: Wonen, de laatste trends
– Interview met Jo Coenen en Bert Quadvlieg
– De nieuwste herfst- en wintermode
– Culinaire aandacht voor Le Bon Vivant, Prix de Rome en 6 Zinnen
– En nog veel meer…

Word nu Chapeau Club Member en ontvang als welkomstgeschenk een wijn- en streekproductenpakket + tegoedbon voor rondleiding bij Wijndomein St. Martinus in Vijlen (t.w.v. € 100)

Chapeau Magazine is een tweemaandelijks lifestyle magazine over het goede leven in Limburg en de Euregio. Heerlijk eten en drinken in de ontelbare hooggekwalificeerde restaurants en brasseries, shoppen in prachtige winkels, genieten van een schitterende natuur, een gevarieerd cultureel aanbod en een Bourgondische levensstijl. Dat is waar Chapeau u kennis mee laat maken.

Deze goede aspecten van het Limburgse leven komen onder andere tot uiting in artikelen over uiteenlopende onderwerpen en interviews met bekende en interessante persoonlijkheden.

Veel aandacht wordt er besteed aan het bruisende culinaire leven in Limburg o.a. middels uitgebreide onafhankelijke restaurantreportages.

In elke editie worden tevens de nieuwste modetrends uitvoerig in beeld gebracht door onze modefotografen.

Er wordt een overzicht gegeven van de nieuwste producten op het gebied van cosmetica. Als ‘finishing touch’ wordt er regelmatig aandacht besteed aan de nieuwste trends op het gebied van juwelen en horloges.

In het speciale woonkatern vindt u uitgebreide reportages over bijzondere interieurs en exterieurs en een interessant aanbod van exclusieve woningen. En in het business katern is er aandacht voor interessante bedrijven en economische ontwikkelingen in de Euregio.

Als laatste treft u traditiegetrouw in Chapeau Magazine onze rubriek ‘Limbourgeois’ aan. Hier is een terugblik te vinden van de meest exclusieve feestjes, recepties, openingen en dergelijke, die zich in de Limburgse regio hebben afgespeeld. Limbourgeois is al jaren dé society-rubriek van Limburg.

HOI-certificatie

Chapeau verschijnt 6x per jaar in een HOI-gecertificeerde oplage van 20.000 gedrukte exemplaren. Hiermee is Chapeau de grootste glossy magazine van Limburg en de Euregio.  Het HOI- Instituut voor Media Auditing- is een onafhankelijke organisatie die garant staat voor het publiceren van betrouwbare, onderling vergelijkbare en overzichtelijke oplagecijfers of andere verspreidingsdata van in Nederland verschijnende media.

Menu