Chapeaus Limburgs
Culinair Gala

Op maandag 10 oktober 2022 organiseert Chapeau de vierde editie van het Limburgse Culinair Gala. Deze editie wordt mede georganiseerd door, en vindt plaats tijdens en op, horecavakbeurs BBB/Folie Culinaire en Vermaat Groep.

Net als voorgaande jaren staat deze avond in het teken van de Limburgse gastronomie en het jong talent uit de Limburgse gastronomie.

Op het menu

Hans van Wolde, Brut172 (**)

Robin van de Bunt, De Leuf (*)

Robert Levels, Château Neercanne

Guido Braeken, Julemont (**)

Jong Limburgs horeca talent

Ook dit jaar maken de jongste talenten uit de Limburgse gastronomie kans op de titel ‘Jong Limburgs horeca talent 2021’. Dit jaar worden er in totaal drie prijzen uitgereikt, waaronder het Jong Limburgs horeca talent bediening (winnaar 2021: Keanau Simons, werkzaam bij Beluga Loves You *) en Jong Limburgs horecatalent keuken (winnaar 2021: Armando Wijnands, werkzaam bij Restaurant ONE *). Inschrijven voor deze onderdelen kan tot 4 september 2022.

Praktische info

Chapeaus Limburgs Culinair Gala
10 oktober 2022
MECC Maastricht
Forum 100
6229 GV Maastricht

events@chapeaumagazine.com

Jong Limburgs Horecatalent

Info en inschrijven

Doel

Jong Limburgse horecalatent is een wedstrijd die in het leven werd geroepen om de Limburgse gastronomie en de jonge talenten die er in werken een podium te bieden, met als doel het werken in de gastronomische sector sexy en aantrekkelijk te maken.

Prijzen

Om dat doel te bereiken reikt Chapeau in samenwerking met BBB/Folie Culinaire en Hanos drie prijzen uit, waarvan het jonge horecatalent zich voor twee kan inschrijven. Namelijk: Jong Limburgse horecatalent bediening (winnaar 2021: Keanau Simon, werkzaam bij Beluga Loves You (*)) en Jong Limburgs horecatalent keuken (winnaar 2021: Armando Wijnands, werkzaam bij ONE (*))

Criteria om deel te nemen

> Werkt bij een restaurant dat is genoteerd in de Michelingids, met meer dan 14 punten in de Gault Millau en/of is aangesloten bij JRE
> Is niet ouder dan 23 op de dag van het Limburgs culinair gala, 10 oktober 2022
> Restaurant is gelegen in Nederlands Limburg
> Werkt in de keuken of bediening

Tijdlijn

4 september 2021 Deadline inzenden motivatiebrief en cv
Medio september Vakjury selecteert maximaal 8 kandidaten per categorie
27 september 2022 Halve finale bij Hanos Heerlen en selectie 3 finalisten
10 oktober 2021 Finale Limburgs Culinair Gala tijdens de BBB
10 oktober 2021 Limburgs Culinair Gala en prijsuitreiking

Deelnemen

Schrijf je in voor de wedstrijd Jong Limburgs horecatalent 2022 door een mail met motivatie en cv te sturen naar xavier.cortenraedt@chapeau-magazine.com. Inschrijven kan tot 4 september 2022.

Menu