Nieuw Nieuw
Restaurant
Roermond
Terras aanwezig Terras aanwezig

Bistro TWO

Het kleine zusje van restaurant ONE, gerund door de protegés van Edwin Soumang en Bethany DeLong, en dat proef en voel je. Brandon Emmanuel en Lambert Walter presenteren aan de Roerkade in Roermond mooie bereidingen van pure, vaak regionale, smaken, in een geheel eigen en toegankelijk jasje.

De keukenbrigade onder leiding van chef Lambert combineert puur vakmanschap met louter de beste (streek)producten. Op de kaart een oeuvre aan klassieke bistrogerechten met een moderne twist. Ook wel ultiem comfort food, geserveerd in de vorm van bites, à la carte of een drie gangen keuzemenu.

Op de wijnkaart van maître Brandon vinden we prachtwijnen uit de bekende wijnstreken maar ook bijzondere exemplaren van dichter bij huis. Liever geen wijn? Dan is de ruime cocktailkaart vast wat voor jou!

Bij mooi weer opent het terras aan de Roerkade. Gezelschappen kunnen ook een plekje reserveren op het dakterras van Bistro TWO. Hier geniet je van een verstrekkend uitzicht over het Roerstadje én sappige burgers van de Big Green Egg-barbecues.

Deel dit profiel:

Lees meer over

Bistro TWO

Niets gevonden.