Affiliate
marketing

Chapeau Content Creators is het creatieve bureau van de makers van Chapeau. Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van cross mediale, kwalitatieve journalistieke content.

Van beeld tot tekst tot video en events

Met uw ervaring in uw branche en onze kennis van waardevolle content creatie, zetten we samen een sterk en inspirerend content partnership neer.

Het team van Chapeau Content Creators bestaat uit een mix van creatieveling en kwalitatieve journalistieke content producenten. Tevens een mix van jonge influencers en ervaren journalisten. Zo zijn wij in staat om vanuit een creatief idee, kwalitatieve content te produceren. Dit zowel in beeld, tekst, video of zelfs in de vorm van events. Chapeau is namelijk gewend om als 360 graden mediamerk te fungeren en te handelen. Waarbij altijd de combinatie wordt gezocht tussen print – online/video – events.

We starten met het bepalen van het verhaal en de doelstellingen van het merk/campagne. Vervolgens definiëren we pas de content en welke kanalen hiervoor geschikt zijn. Chapeau Content Creators kijkt hier, in het belang van haar relaties, verder dan alleen naar de eigen Chapeau kanalen. Zo dragen wij bij aan het bereiken van uw doelstellingen qua imago, naamsbekendheid of respons.

Chapeau Content Creators produceert de content uiteraard met de tone of voice, zoals men van Chapeau gewend is: Kwalitatief en met een positieve insteek.

Voor meer informatie neem contact op met een van onze media adviseurs.

Onze media adviseurs