Home > Travel > Liens Travel > WIN een reischeque voor Sardinië t.w.v €350!

WIN een reischeque voor Sardinië t.w.v €350!

Auteur: Lien Verwimp

Niets zo leuk als op vakantie gaan, alleen zijn de voorbereidingen soms iets teveel van het goede. Want als je het internet moet geloven, is elke plek geweldig, en kun je overal terecht voor de tofste adresjes.

Het is dus fijn om een betrouwbare partner naast je hebben die jouw reisstijl als geen ander begrijpt. En zo’n compaan vond ik dit jaar bij Eliza Was Here. Een persoonlijke touroperator die een verzameling van boetiekhotels aanbiedt en daarbij belooft massatoerisme te ontwijken. No more words needed..

… of juist wel, want ik kan uren doorpraten over onze eerste reis met Eliza Was Here. Zoals je vorige week al kon lezen, gingen Pieter en ik richting Sardinië. Een toeristische plek met vrij grote steden. Maar die beschrijving klopt helemaal niet bij waar Eliza Was Here ons naartoe stuurde. Ontmoet Hotel Arathena!

Tijdens een vakantie ben ik standaard op zoek naar rust, cultuur, natuur en gezelligheid. En dat vond ik all-in-one in San Pantaleo, een bergdorpje op twintig minuten van het toeristische Olbia. Eliza omschreef de plek als rustoord waar je prachtige rotsformaties en een typisch Italiaanse sfeer terugvindt, en daar was ik het 100% mee eens.

 

Zoals je merkt: het hotel en de omgeving stralen authenticiteit uit. No-nonsense, en met een sterke focus op gastvrijheid. Wat wil een mens nog meer?

Die persoonlijke toets is waar Eliza Was Here in heel wat verschillende Europese bestemmingen naar op zoek is. Het volledige aanbod vind je op hun website, waar je zult merken dat ze met een handige all-in service werken.

Nu voel ik je al denken: all-in gaat toch niet samen met het ontwijken van massatoerisme? Nee, Eliza Was Here geeft er een iets andere draai aan J. Je betaalt één prijs, waarbij zowel accommodatie, vlucht en huurauto inclusief zijn. Geen gedoe door met verschillende partners samen te werken en ook qua verzekeringen ben je volledig gedekt.

… en dan nu het échte goede nieuws: ik sloeg de handen ineen met Eliza Was Here en mag een voucher van €350 aan één van jullie weggeven! Dat geld mag je besteden aan een vlucht/hotel naar keuze in Sardinië op Eliza’s website www.elizawashere.be. Can it get better?!

 Nu, je moet er natuurlijk wel iets voor doen. Hieronder alle uitleg!

  • Ga naar elizawashere.be en zoek jouw favoriete hotel uit in Sardinië.
  • Ga naar de juiste post op Chapeau’s Facebook + reageer eronder welk Sardijns hotel op Eliza Was Here jouw voorkeur geniet én tag wie je mee zou nemen op vakantie.
  • Extra kans? Doe dan ook mee via mijn Instagrampagina @lienverwimp.
  • De gelukkige winnaar wordt na 1 week gekozen en bekendgemaakt op de Facebookpagina van Chapeau.

Succes! Ik duim!

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.