Home > Travel > Wellness in de Nederrijn

Wellness in de Nederrijn

Auteur: Maarten van Laarhoven

 

 Paradijs op het gebied van wellnessmogelijkheden

 De regio Nederrijn, vlak over de Duitse grens tussen Nijmegen en Roermond, is een waar paradijs op het gebied van wellnessmogelijkheden. De vele prachtige plekken in de regio die zich richten op wellness, hebben naast het gebruikelijke aanbod het nodige te bieden aan exotische mogelijkheden.

Zo kun je in het 4-sterrenhotel ‘See Park Janssen’ in Geldern terecht voor een Lomi Lomi-massage, een Hawaiiaans ritueel, waarbij de masseurs je lichaam kneden op het ritme van de golven van de oceaan. De unieke saunaruimte van de ‘See Park SPA’ heeft zes verschillende sauna’s en beschikt bovendien over een speciaal panoramisch zwembad, vanwaaruit je een prachtig uitzicht hebt op het naast het hotel gelegen meer het prachtige landschap van de Nederrijn.

In ‘Landhotel Voshövel’ kun je gemasseerd worden met geneeskrachtige klei: het zogeheten Rhassoul-bad is het oosterse antwoord op het moddergevecht. ‘Country style meets lifestyle’ is het motto van dit high-end hotel aan de Nederrijn: de 2.500 vierkante meter grote wellnesswereld dompelt je als gast onder in een bijzonder exclusieve feel-good sfeer met een elegant ingerichte Livingroom SPA, waar de ontspanningsruimtes op ongebruikelijke wijze zijn ingericht als woonkamer.

Het ‘Waldhotel Tannenhäuschen’ in Wesel heeft eveneens een sauna die het verdient om te worden ontdekt. Naast een klassieke Finse sauna is hier onder meer een andere grote attractie te bewonderen: een fontein met ‘juwelenwater’. Wellness met de kracht van edelstenen – zelfs dat kan worden ervaren aan de Nederrijn. Of boek een warme chocolademassage. Waar je ook komt in Nederrijn: het aanbod is heerlijk.

Meer informatie:

Niederrhein Tourismus GmbH
Tel.: +49 (0)21 62 81 79 03
E-mail: info@niederrhein-tourismus.de
Website: www.niederrhein-tourismus.de

________________

Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu