Home > Travel > Venlo Verrast

Venlo Verrast

Even weg. Een plek ontdekken die je nog niet kent. Een beetje anders dan anders. Liefst niet te ver. Leuke stad, mooie omgeving. Venlo dus!

Venlo is de stad van groen genieten, van eigenwijs winkelen, van stappen zonder stoppen, van musea en cultuur. En juist omdat er zoveel te ontdekken is, is een fijn hotel een must. Kun je na een lekker ontbijt opnieuw genieten van wéér een geweldige dag.

Places to stay

Hartstikke nieuw en hartstikke hip. We hebben het natuurlijk over Mr Jigs, het tofste hotel in Venlo. Vlakbij het station, aan de rand van het centrum, vlakbij het Julianapark en zo’n beetje op het Venlose museumplein-to-be. Mr. Jigs is no bullshit én unexpected luxury. Dat betekent een waanzinnig lekker bed, een mooie kamer met een echt lekkere douche, goede en gratis wifi, een fijne hotelbar en verder geen fratsen. Precies wat je wilt, dus.

Wil je in hartje Venlo slapen? Vlakbij de Maasboulevard, de winkels en de leukste restaurants? Dan tippen we Theaterhotel Venlo. Een luxe viersterren oase waar je ontbijt met uitzicht op de Maas. Alleen al voor hotelbar De Miste zou je hiernaartoe willen. Zeker als je van whiskey of gin houdt.

Things to do

De Groote Heide, de oevers van de Maas. 4500 hectaren Maasduinen. In en om Venlo is heel groen om van te genieten. Ontdek al dat moois op de fiets, te voet of vanaf het water. Shoppen vinden wij het leukst in de gezellige, kleine straatjes waar je de meest verrassende Venlose winkeltjes vindt. De Jodenstraat en de Klaasstraat mag je niet missen. Ze zijn echt té leuk! Ook al moet het nu tijdelijk wat rustiger aan, in normale tijden kun je lekker stappen in Venlo. De Maasboulevard met z’n terrassen aan het water is altijd goed. Vergeet vooral het oergezellige Keizersstraatje niet. Onze must-do’s daar: een hapje eten bij Bij de Buren of een van de lekkere speciaalbieren proeven bij café de Klep.

Mr. Jigs – Keulsepoort 16, Venlo | Theaterhotel Venlo – Maaspoortpassage 1, Venlo

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu