Home > Travel > Van der Valk: een zorgeloos verblijf op twee prachtige locaties in Luik

Van der Valk: een zorgeloos verblijf op twee prachtige locaties in Luik

Van der Valk Hotels & Restaurants is in Nederland een begrip. Minder bekend is dat het in 1939 opgerichte familiebedrijf – met name bekend vanwege het bijzondere logo in de vorm van een toekan – beschikt over twee prachtige locaties in en nabij de binnenstad van Luik.

Het Van der Valk Congres Hotel Liège ligt in het schilderachtige Boverie Park, vlak langs de Maas. De medewerkers van het hotel heten de gasten zeven dagen dagen per week welkom in een vriendelijk en modern kader.

Het hotel heeft 219 kamers met een bijzondere inrichting en een comfortabel interieur. Iedereen is van harte welkom voor een heerlijke maaltijd in de brasserie van het hotel, restaurant W of in de Italian Corner. Alle drie de eetgelegenheden bieden een rijk en gevarieerd menu met internationale smaken. De chefs koken volgens de seizoenen, wat inhoudt dat de menukaart regelmatig verandert.

Van der Valk Congres Hotel Liège is befaamd om zijn brunches op zondag, waar gasten naar believen kunnen genieten van allerlei mooie gerechten. Het hele jaar door worden er themabuffetten, concerten, afterworks en entertainment georganiseerd.

Het hotel heeft een Sky Bar, gelegen op de tiende verdieping, met een panoramisch uitzicht over de stad Luik. Hier genieten van een cocktail is een ware belevenis. Het hotel beschikt over diverse vergaderzalen en privékantoren en is daarmee een prima plek voor mensen die op een ontspannen manier zaken willen doen. Daarnaast is er een overdekt zwembad, een fitnesscentrum en een wellnesscentrum. Het hotel heeft ook een groot terras op het zuiden, ideaal voor zonnige dagen.

Esplanade de l’Europe 2, Luik (BE) – congreshotelliege.be

Midden in het historische en culturele hart van Luik, ook wel de Cité Ardente (Vurige Stad) genoemd, ligt het gerenoveerde Van der Valk Liège Sélys. Dit comfortabele hotel heeft alles te bieden wat de gast zich maar kan wensen op het gebied van comfort en gastronomie.

Het restaurant L’Atelier du Sélys is een subtiele mix tussen bistro en gastronomie. Gasten genieten tijdens hun lunch of diner tevens van een prachtig uitzicht over de daken van de stad. Het keukenteam onder leiding van chef Arnaud Delvenne staat garant voor een inventieve culinaire ervaring. Wie de voorkeur geeft aan de Aziatische keuken, is van harte welkom bij Shizu, een innovatief concept gebaseerd op heerlijke gerechten om te delen.

Van der Valk Liège Sélys beschikt ook over een prachtige balzaal en een groot terras, met een schitterend panoramisch uitzicht over de stad. Er zijn 125 kamers, waaronder acht elegante suites. Gasten hebben toegang tot het fitness- en wellnesscentrum, met onder meer een zoutgrot en een floatroom. Het hotel heeft ook een private indoor parkeerplaats.

Mont Saint-Martin 9-11, Luik (BE) – hotelselys.be

Logeren bij één van de twee Van der Valk hotels in Luik? Gebruik de code CHAPEAU voor 10% korting!

hide auteur

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.