Home > Branded content > Unieke cruise-avond met Coriotravel en Chapeau

Unieke cruise-avond met Coriotravel en Chapeau

Coriotravel organiseert in samenwerking met Chapeau Magazine op donderdag 17 januari in Grand Hotel Voncken in Valkenburg een origineel ‘Captains-diner’. De gasten worden die avond op een plezierige manier geïnformeerd over de nieuwe mogelijkheden op het gebied van cruises, met presentaties en beeldmateriaal. „Wij laten die avond de nieuwste trends op het gebied van cruises zien,” vertelt Paul Crombag. Aan bod komen onder meer premiumcruises, expeditiecruises, aircruises, riviercruises en treincruises. Specialisten van diverse toonaangevende cruisemaatschappijen zullen zorgen voor interessante informatie.” De klanten van Coriotravel en de lezers van Chapeau Magazine krijgen een mooi vijf- gangendiner met begeleidende wijnen geserveerd. Aan het einde is er een gezellige nazit, waarbij de reisspecialisten ter beschikking staan om alle vragen te beantwoorden.

De all-in prijs voor deze geheel verzorgde avond bedraagt voor Chapeau-lezers slechts € 50 per persoon. Gasten die nadien bij Coriotravel een cruise-arrangement boeken, krijgen de dinerprijs terugbetaald. Aanmelden kan via events@chapeaumagazine.com of telefonisch via 043-3216226.

Het is raadzaam om tijdig te reserveren voor deze avond, omdat de plaatsen beperkt zijn.

Oranje Nassaustraat 3
6411 LD Heerlen
045 210 0123
info@coriotravel.com
www.coriotravel.com

_______________________________
Chapeau Nieuwsbrief
Wil jij wekelijks het laatste nieuws ontvangen over het goede leven in Limburg NL/BE? Schrijf je dan in voor onze mooie nieuwsbrief -> inschrijven <

show auteur

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu