Home > Auto's > [t]Huis in de Tunnel-diner

[t]Huis in de Tunnel-diner

Degenen die erbij waren, hadden er geen spijt van, ondanks het forse bedrag dat per persoon op tafel moest worden gelegd: 350 euro.  Een historisch moment, zo noemden ze het. Bijna 600 personen kwamen naar het diner ‘[t]Huis in de tunnel’, oftewel naar de gala-avond midden in de A2-tunnel in Maastricht. Op een plek waar over goed een jaar de auto’s doorheen scheuren van noord naar zuid, stonden nu feestelijk gedekte tafels.

En dat allemaal voor dat goede doel, het Ronald McDonald Huis, in dit geval de locaties Maastricht en Valkenburg. De avond was goed voor een netto-opbrengst op van 86.500 euro. 

Onder de gasten veel bekende gezichten, uiteraard ook gouverneur Theo Bovens en burgemeester Annemarie Penn-te Strake.  Avenue2-directeur Louis Prompers vertelde nog dat de werkzaamheden aan de tunnel zelfs een week lang zijn aangepast, anders was deze benefiet-avond niet mogelijk geweest.

Het was voor de eerste keer in Europa dat een dergelijk diner in een autotunnel (die nog niet klaar is) werd gehouden. Een primeur voor Maastricht.

Foto’s: Marcel van Hoorn 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.