Home > Travel > Robert Gesink en ritwinnaar Simon Geschke in RaboRonde

Robert Gesink en ritwinnaar Simon Geschke in RaboRonde

Aanstaande vrijdag staat wederom een groot aantal Nederlandse Tourdeelnemers aan de start van de RaboRonde. In totaal komen twaalf Tourdeelnemers naar Heerlen. 

 

Bekende namen zijn Robert Gesink, Bram Tankink, Lars Boom, Sebastian langeveld, Stef Clement, Lieuwe Westra, Roy Curvers en Wout Poels. Bijzonder is de komst van de Duitse etappewinnaar Simon Geschke van Team Giant-Alpecin.

Naast de Tourrenners neemt ook de Limburg Cycling Selectie met zes talenten deel. Deze talenten van het Regionaal Trainingscentrum (RTC) in Sittard zijn Limburgers van geboorte of fietsen bij een Limburgse club.   

 

Dames

Bij de dames is Anna van der Breggen de te kloppen atlete. Van der Breggen heeft La Course en de Giro Rosa al op haar naam staan. Andere concurrenten zijn Chantal Blaak, Nederlands kampioen Lucinda Brand en Sophie de Boer. Verder is er concurrentie vanuit Spanje met het team Liontek.

Dankzij een extra bijdrage van sponsoren staan sterke renners als Simon Geschke en Robert Gesink aan de start.

 

Kijk voor het programma en meer info op de RaboRonde.

 

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.