Home > Travel > Reclamebureaus uit beide Limburgen te gast bij L1

Reclamebureaus uit beide Limburgen te gast bij L1

Auteur: Armand Vliegen

Hardop filosoferen over de ontwikkelingen en kansen in de reclame- en mediabranche en dat alles in een ontspannen sfeer. Met dat doel kwamen afgelopen woensdag 15 vertegenwoordigers van de belangrijkste reclamebureaus uit Belgisch- en Nederlands-Limburg naar de studio’s van L1 in Maastricht.

De informele bijeenkomst vond plaats op uitnodiging van L1 en Chapeau Magazine. De media en de reclamewereld zijn immers nauw met elkaar verbonden en hebben elkaar harder nodig dan ooit. Contact en samenwerking tussen bureaus uit de beide Limburgen komt dan ook steeds vaker voor.

De bijeenkomst kon na afloop zeer geslaagd worden genoemd. Zelfs zo geslaagd dat de bureaus vroegen om het evenement jaarlijks een vervolg te geven. Nu al staat min of meer vast dat in 2017 een tweede sessie zal worden gehouden, dit keer in België.

Wellicht dat er dan nog meer deelnemers zijn. ,,Alle vandaag aanwezige bureaus komen beslist terug en de afwezigen zullen er dan graag bij zijn”, aldus Remco Heijnen (Zandbeek ) en Jurgen Buekers (Impuls). Hun beide bureaus werken al een aantal jaren succesvol samen.

 

Foto’s: Luc Hommes

chapeau TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.