Home > Culinair > Poort naar het Zuiden 10-06

Poort naar het Zuiden 10-06

Café Sjiek

De moeder aller eetcafés met eerlijke gerechten, mooie wijnen voor een scherpe prijs en interessant publiek. Vooral geliefd bij dames.

 

Het eerste eetcafé van Maastricht. Heerlijke wijnbar. Geen restaurant, eerder een huiskamer. De kleine variant van het Franse grand Café. Met in de zomer het voordeel van een groot buitenterras in het historische stadspark. Café Sjiek bestaat sinds 1982 en is niet meer weg te denken uit Maastricht. Hier ontmoet men elkaar. Om samen te eten, te genieten van een goed glas wijn of voor een goed gesprek. Het café blijft een café, maar met een uitstekend menu waar menig restaurant jaloers op kan zijn.

Patron Robin Berben is een gastheer pur sang en heeft op culinair gebied zoveel ervaring, dat hij weet wat de Bourgondische gast graag wil nuttigen. Zorgvuldig wordt het inkopen van ingrediënten met de keukenbrigade overlegd. Met verse producten worden de gerechten op ambachtelijke wijze bereid. De keukenbrigade bestaat uit ervaren koks, allen met een grote liefde voor koken. Het koken zal ze nooit vervelen, omdat er bijna dagelijks aan de kaart wordt gesleuteld. Het Sjieke team weet precies hoe de hazen lopen in Sjiek. Wat je ook maar bestellen wilt, je kunt constant bij iedereen terecht. Ze hebben een slimme administratie!

 

logo cafe sjiek

T: 043 321 0158
E: info@cafesjiek.nl

openingstijden:
maandag-donderdag: 17.00- 02.00 uur
vrijdag-zondag: 12.00-02.00 uur

Sint Pieterstraat 13
6211 JM  Maastricht

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu