Home > Culinair > Poort naar het Zuiden 04-02

Poort naar het Zuiden 04-02

Beluga: De flamboyante Hans van Wolde achter de pannen, voor zeer smaakvolle gerechten.

Restaurant | Plein 1992 12 , 6221JP, Maastricht, Nederland | * *

Restaurant Beluga** in Maastricht staat al jaren bekend als een van de beste restaurants van Nederland. In oktober 2013 heeft eigenaar en chef Hans van Wolde besloten om het sterrenconcept iets laagdrempeliger te maken. Inmiddels heet het restaurant Beluga Loves You, want Beluga houdt van iedereen. Het team wil haar beleving van passie, smaak, geur, kleur en gastvrijheid met de hele wereld delen.

Om deze video te kunnen bekijken moet je de statistics, marketing cookies accepteren.

Wat houdt zo’n laagdrempelig sterrenconcept in? Vergeet het overdreven aantal amuses en friandises, alle verschillende soorten brood en olijfolie, en die eindeloze wijnkaart. Beluga Loves You wil minderen, maar niet weglaten. Laat je mee terug nemen naar de essentie. Proef de puurheid van een gerecht, gemaakt met liefde, passie en geduld. Hoge kwaliteit, minder poeha. De connectie tussen elementen op het bord wordt hierdoor versterkt, de connectie tussen zoet, zuur, bitter en zout. Iedereen is vrij om losse gerechten te bestellen, om los te laten van het menu. Relax, en geniet ook van de comfortabele sfeer in de lounge. Drink er een glas champagne, wijn, gin&tonic of een goed gemixte cocktail, eet er de late night lounge snacks of dans er op vrijdag- en zaterdagavond mee met de DJ-beats.

Naast ontspannen eten en drinken, kun je bij Beluga Loves You ook ontspannen zaken doen. De compleet gefaciliteerde vergaderruimte biedt gezelschappen alle facetten voor een rustig en smaakvol overleg. En dat allemaal in het bourgondische Maastricht. Deel de ervaring en blijf hem altijd herinneren. Enjoy the new flow of Beluga loves you.

Tel. +31 (0) 43 321 33 64   

E-mailadres: info@rest-beluga.com

Facebook: https://www.facebook.com/belugalovesyou

Twitter: https://twitter.com/BelugaLovesYou

Prijs:

Menu’s
Lunch menu Beluga Loves You €45
Lunch menu Beluga Loves You all in €75

Diner menu (6 gangen) €75
Diner menu (6 gangen) all in €125
Diner menu (8 gangen) €100
Diner menu (8 gangen) all in €150

Losse gerechten
To start €12,50
To follow €17,50
To finalize €8,50

CHAPEAU TV

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Vraag je
lidmaatschap aan

Toetreden tot de Chapeau Community kan al vanaf €24,50 per jaar. Daarnaast kunt u kiezen tussen een welkomstkorting of een welkomstgeschenk.

Iedere week het beste
van Chapeau?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!
Of word lid van onze community.

Menu